Power bands GT by Tiguar - zelena

Power bands GT by tiguar su specijalizirane su gume stvorene u suradnji s Jakubom Podgórskim

(poznati poljski nogometas ), utemeljiteljem GT koncepta. Radi se o izuzetno izdržljivim trakama koje se koriste ne samo u ovoj vrsti treninga već i u svestranoj sportskoj (motoričkoj) pripremi. Zbog četiri razine otpora, lako se može birati između njih ovisno o potrebama i razini kondicije korisnika. Njihova inovativnost leži u pionirskom, sustavu za označavanje razina istezanja koji vas obavještava koliko snage trebate uložiti da postignete optimalno istezanje powerbanda tijekom vježbi.

Veličine i boje uključuju:

Razina 3 — zelena

Vježbanje s power band gumama, također poznatim kao otpor trake ili elastične trake, nudi niz koristi za tvoje tijelo i fitness rutinu. Evo nekoliko ključnih prednosti vježbanja s power band gumama:

1. Otpor i jačanje mišića: Power band gume pružaju progresivni otpor koji se povećava kako se mišići jačaju. To omogućuje ciljano jačanje različitih skupina mišića, uključujući mišiće nogu, ruku, trupa i leđa.

2. Povećanje izdržljivosti: Korištenje power band guma u vježbama omogućuje postupno povećavanje otpora tijekom vremena, što pomaže u poboljšanju ukupne tjelesne izdržljivosti.

3. Poboljšanje fleksibilnosti i mobilnosti: Power band gume omogućuju širok spektar vježbi koje mogu povećati tvoju fleksibilnost i opseg pokreta. Ovo je korisno za održavanje pokretljivosti zglobova i sprečavanje ozljeda.

4. Aktivacija mišića: Elastične trake omogućuju ciljano aktiviranje određenih mišića, što je korisno za izolaciju određenih mišićnih skupina i rad na njihovom poboljšanju.

5. Pristupačnost i praktičnost: Power band gume su kompaktne i lagane, što ih čini prikladnim za vježbanje kod kuće, u teretani ili čak na putovanju. Ne zahtijevaju puno prostora za korištenje.

6. Rehabilitacija i prevencija ozljeda: Power band gume često se koriste u rehabilitaciji kako bi se ojačali specifični mišići nakon ozljeda. Također mogu pomoći u prevenciji ozljeda jer jačaju mišiće i stabiliziraju zglobove.

7. Raznolikost vježbi: Postoji mnogo različitih vježbi koje možeš izvoditi s power band gumama, što ti omogućuje raznolikost u tvojoj fitness rutini.

8. Promocija mršavljenja: Vježbanje s power band gumama može pomoći u sagorijevanju kalorija i gubitku tjelesne mase, posebno ako se kombinira s pravilnom prehranom.

9. Ekonomičnost: Power band gume su relativno jeftine u usporedbi s drugim fitness opremama, a nude mnoge prednosti i mogućnosti vježbanja.

10. Društvena interakcija: Ako vježbaš s power band gumama u grupi ili s prijateljima, to može poboljšati tvoju motivaciju i stvoriti društvenu interakciju.

Kako bi ostvario najbolje rezultate i izbjegao ozljede, važno je pravilno izvoditi vježbe s power band gumama i pridržavati se odgovarajućih tehnika vježbanja. Također je preporučljivo konzultirati se s profesionalcem ili osobnim trenerom kako bi se osiguralo da su vježbe prilagođene tvojim ciljevima i potrebama, osobito ako imaš posebne zdravstvene ili fitness izazove.

Par ideja za vježbe

23,00 €
Menu