Tiguar mini band set guma

Praktične trake za vježbanje koje omogućuju povećanje učinkovitosti vježbi dodavanjem otpora. Mini trake se mogu koristiti u osobnom treningu i tijekom rehabilitacije. Značajno povećavaju učinkovitost gornjih i donjih dijelova tijela. Kada se koriste za takav trening, dodatno pomažu aktivirati mišiće jezgre, mišiće sinergiste i mišiće stabilizacije u području kukova i ruku. Zbog svoje ergonomije mogu se koristiti posvuda – kod kuće, na terenu, u fitness studiju i na putovanju.

Veličine i boje uključuju:

razina 1 — ljubičasta

razina 2 — plava

razina 3 — zelena

razina 4 — siva

Vježbanje sa mini gumama, također poznatim kao otpor trakama ili mini bendovima, može pružiti brojne koristi za tvoje tijelo i zdravlje. Evo nekoliko ključnih prednosti vježbanja sa mini gumama:

1. Jačanje mišića: Mini gume pružaju otpor koji može pomoći u jačanju različitih skupina mišića. Možeš ciljano raditi na mišićima nogu, ruku, trupa i leđa, ovisno o vrsti vježbi koje izabereš.

2. Povećanje fleksibilnosti: Korištenje mini guma u različitim vježbama može pomoći u povećanju tvoje fleksibilnosti i opsega pokreta. Ovo je korisno za održavanje pokretljivosti zglobova i prevenciju ozljeda.

3. Otpornost: Mini gume omogućuju postupno povećavanje otpora kako se mišići jačaju. To može rezultirati poboljšanjem ukupne tjelesne izdržljivosti.

4. Poboljšanje ravnoteže: Vježbanje sa mini gumama često uključuje vježbe koje zahtijevaju ravnotežu. Ovo može pomoći u poboljšanju tvoje ravnoteže i stabilnosti.

5. Pristupačnost i praktičnost: Mini gume su relativno jeftine i lagane za nošenje, što ih čini praktičnim alatom za vježbanje kod kuće ili u pokretu. Ne zahtijevaju puno prostora, tako da možeš vježbati gotovo bilo gdje.

6. Raznolikost vježbi: Postoji mnogo različitih vježbi koje možeš izvoditi sa mini gumama, što omogućuje raznolikost u tvojem fitness programu.

7. Rehabilitacija i prevencija ozljeda: Mini gume se često koriste u rehabilitaciji kako bi se ojačali specifični mišići nakon ozljeda. Također mogu pomoći u prevenciji ozljeda jer jačaju mišiće i poboljšavaju stabilnost zglobova.

8. Aktivacija mišića: Mini gume omogućuju ciljano aktiviranje određenih mišića, što može biti korisno u postizanju određenih fitness ciljeva ili uklanjanju neravnoteža u mišićima.

9. Promocija mršavljenja: Kombiniranje vježbanja sa mini gumama s pravilnom prehranom može pomoći u gubitku tjelesne mase i oblikovanju tijela.

10. Društvena interakcija: Ako vježbaš u grupi ili s prijateljima koristeći mini gume, to može poboljšati tvoju motivaciju i društvenu interakciju.

Kako bi ostvario najbolje rezultate i izbjegao ozljede, važno je pravilno izvoditi vježbe sa mini gumama i pridržavati se odgovarajućih tehnika vježbanja. Također, preporučljivo je konzultirati se s profesionalcem ili osobnim trenerom prije početka novog fitness programa kako bi se osiguralo da su vježbe prilagođene tvojim ciljevima i potrebama.

Kako vježbati s njima možete vidjeti ovdje

18,00 €
Menu