Tiguar power gym butterfly- pump set

tiguar power gym butterfly pump set

Novi tiguar power gym butterfly uteg gotovo je neuništiv zbog svoje poliuretanske završne obrade. Osvježeni dizajn utega inspiriran leptirovim krilima ne samo da im daje vizualnu lakoću već i dodatnu praktičnost – ergonomske ručke postaju zaseban dodatak za vježbanje. Povećani promjer ploča koji omogućuje bolje držanje i jedinstvene kragne čine tiguar power gym jedinstvenim u svojoj kategoriji.

Zašto služi pump set;

Korištenje pump setova ili bučica (hantli) u vježbanju ima mnoge prednosti, a ovdje su neke od njih:

  1. Razvoj mišićne snage: Pump setovi omogućuju fokusiranje na razvoj mišićne snage. Vježbanje s težim utezima potiče rast mišića i povećava funkcionalnu snagu, što može poboljšati vaše svakodnevne aktivnosti i sportske performanse.
  2. Oblikovanje tijela: Korištenje pump setova može vam pomoći oblikovati tijelo i postići željeni izgled. Vježbe s bučicama omogućuju ciljano raditi na određenim mišićnim grupama i definirati ih.
  3. Poboljšanje ravnoteže i stabilnosti: Rad s bučicama zahtijeva ravnotežu i stabilnost jer se svaka bučica drži odvojeno. To može pomoći u jačanju mišića trupa i poboljšanju koordinacije.
  4. Povećana funkcionalnost: Vježbe s pump setovima repliciraju prirodne pokrete i oblike tijela, što može pomoći u poboljšanju vaše funkcionalnosti u svakodnevnom životu. Jačanje mišića koji su uključeni u svakodnevne aktivnosti može smanjiti rizik od ozljeda.
  5. Prilagodljivost: Pump setovi dolaze u različitim težinama, što znači da možete prilagoditi težinu vježbi svojoj razini sposobnosti i ciljevima. To ih čini prikladnima za različite ljude, bez obzira na iskustvo u vježbanju.
  6. Povećanje metabolizma: Vježbanje s utezima, uključujući pump setove, može povećati vaš metabolizam, što vam pomaže sagorjeti više kalorija čak i nakon završetka treninga. To može biti korisno za gubitak tjelesne mase ili održavanje zdrave tjelesne mase.
  7. Povećanje samopouzdanja: Postizanje napretka u vježbanju s pump setovima može povećati vaše samopouzdanje i osjećaj postignuća, što može pozitivno utjecati na vaše opće mentalno zdravlje.
  8. Fleksibilnost vježbanja: Pump setovi su prijenosni i relativno jednostavni za korištenje, što znači da ih možete koristiti kod kuće, u teretani ili čak na otvorenom prostoru. To vam omogućuje fleksibilnost u izboru mjesta vježbanja.

Kao i kod bilo kojeg oblika vježbanja, važno je raditi s pravilnom tehnikom i postupno povećavati opterećenje kako biste izbjegli ozljede. Također, preporučuje se konzultirati se s profesionalnim trenerom ili stručnjakom za fitness kako biste razvili siguran i učinkovit plan vježbanja koji odgovara vašim ciljevima i sposobnostima

Neki primjer vježbanja

333,00 €

Specifikacija

Boja i težina;

2 x 1,25 kg — purple;

2 x 2,5 kg — marine;

2 x 5 kg — olive; 

bar 140 cm, cca. 1,8 kg — graphite;

2 osigurača— grey

Menu