Tiguar speed rope

Tiguar speed rope superior privlačan je i čvrst proizvod koji dobro funkcionira u raznim vrstama treninga. Može se koristiti tijekom kardio i cross treninga kao iu fitnesu. Ovaj proizvod je kreiran za individualnog klijenta. Oblikovane ručke osiguravaju nevjerojatnu udobnost i zadovoljstvo izvođenjem vježbe. Ručke su prekrivene poliuretanskom trakom koja sprječava upijanje znoja, što ovaj konop čini higijenskim i izdržljivim proizvodom. Ima mogućnost ručnog podešavanja duljine užeta, što pomaže korisniku da ga prilagodi svojoj visini. Ovo uže za brzinu ima ručke s kugličnim ležajevima koje sprječavaju njegovo uvijanje tijekom skakanja. Razvoj kondicije i brzine nikad prije nije bio tako ugodan.

Vježbanje s vijačom, ili skakanje vijačom, pruža niz fizičkih i zdravstvenih koristi. Ovo je iznimno učinkovita i zabavna aktivnost koja može imati pozitivan utjecaj na tvoje tijelo i kondiciju. Evo nekoliko ključnih prednosti vježbanja s vijačom:

1. Kardiovaskularna kondicija: Skakanje vijačom je odličan način za poboljšanje kardiovaskularne kondicije. Ova aktivnost ubrzava puls i pomaže u jačanju srca i pluća.

2. Sagorijevanje kalorija: Skakanje vijačom može rezultirati značajnim sagorijevanjem kalorija, što je korisno za kontrolu tjelesne mase i mršavljenje.

3. Povećanje izdržljivosti: Redovito vježbanje s vijačom pomaže u povećanju tjelesne izdržljivosti i poboljšava ukupnu fizičku izdržljivost.

4. Poboljšanje koordinacije: Skakanje vijačom zahtijeva koordinaciju između očiju, ruku i nogu. To može pomoći u poboljšanju tvoje motoričke sposobnosti.

5. Povećanje brzine i agilnosti: Aktivnost skakanja vijačom može pomoći u razvijanju brzine i agilnosti tijela.

6. Jačanje mišića: Skakanje vijačom aktivira različite mišićne skupine, uključujući mišiće nogu, trbuha, leđa i ramena. Ovo može rezultirati jačim mišićima.

7. Poboljšanje ravnoteže: Održavanje ravnoteže tijekom skakanja vijačom pomaže u poboljšanju ravnoteže i stabilnosti tijela.

8. Poboljšanje gustoće kostiju: Skakanje vijačom je aktivnost koja može pomoći u povećanju gustoće kostiju, što je važno za prevenciju osteoporoze.

9. Pristupačnost i praktičnost: Vijača je prenosiva i jeftina oprema koja se lako može koristiti bilo gdje, što je posebno pogodno za ljude koji vježbaju kod kuće ili na putovanju.

10. Zabava: Skakanje vijačom može biti zabavno i motivirajuće, što može pomoći da ostanete aktivni i redovito vježbate.

Važno je napomenuti da kako biste maksimizirali koristi od vježbanja s vijačom i izbjegli ozljede, trebali biste pravilno izvoditi tehniku skakanja i koristiti odgovarajuću duljinu vijače za svoju visinu. Također, osobe s određenim zdravstvenim problemima ili ozljedama trebaju konzultirati svog liječnika prije početka ovakve vrste vježbanja kako bi osigurali da je sigurno za njih.

Kako vježbati

14,00 €

Specifikacija

Tehnički podaci:

duljina užeta: 300 cm

promjer užeta: 2,5 mm

boja: crna

Menu